tag:blogger.com,1999:blog-7024735516019992113.post3947610314046312418..comments2023-07-22T13:03:22.128+02:00Comments on On el dia dorm amb ulls oberts: Dolç i salat IIToni Pouhttp://www.blogger.com/profile/02086723303332054979noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7024735516019992113.post-89499192524938469622008-07-11T21:09:00.000+02:002008-07-11T21:09:00.000+02:00El que surt a la foto es gel mari, pero es just la...El que surt a la foto es gel mari, pero es just la frontera entre dos tipus de gel diferents.Toni Pouhttps://www.blogger.com/profile/02086723303332054979noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7024735516019992113.post-48695264291314427002008-07-11T15:53:00.000+02:002008-07-11T15:53:00.000+02:00Genial l’explicació dels processos en la formació ...Genial l’explicació dels processos en la formació dels gels de les llacunes i els que es formen a mar.<BR/>M’ha copsat molt la flexibilitat del primer gel fins el punt que no es trenqui si vas caminant per damunt d’ell fins que no t’atures. Potser és degut a la seva estructura en forma de teixit?<BR/>Salutenrichttps://www.blogger.com/profile/12658840490135041326noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7024735516019992113.post-15352133095178859652008-07-11T14:05:00.000+02:002008-07-11T14:05:00.000+02:00què surt a la foto, sal? neu? gel?què surt a la foto, sal? neu? gel?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7024735516019992113.post-36604235378368457592008-07-11T12:14:00.000+02:002008-07-11T12:14:00.000+02:00Hola!Anteriorment ja tu vaig dir.Segueixo gaudin d...Hola!<BR/><BR/>Anteriorment ja tu vaig dir.<BR/>Segueixo gaudin dels teus relats.<BR/>I és fantástic com ens fa participe de la teva aventura.<BR/><BR/>Salutación.Anonymousnoreply@blogger.com